Mandag aften med foredrag

Mandag aften den 29. september kommer Erik Hansen og fortæller om “De syd østlige Balkanområder fra perioden 1900 til 1914.
Foredraget vil omfatte de helt sydøstlige Balkanområder i og omkring Grækenland dvs. Thrakien (op til og efter 1. verdenskrig), Østrumelien, Syd-Bulgarien, Kavala, Thessaly, Kreta som selstændigt postområde fra 1900 op til omkring 1. verdenskrig og som supplement græsk post i Constantinople (1854-1881). 
Et spændende område, der jo også postalt blev ændret som følge af 1. verdenskrig bl.a. var der ingen udenlandske postkontorer på Kreta efter 1914, hvor der fra omkring 1898 havde været postforvaltninger fra England, Rusland, Italien, Frankrig og Østrig.
Der vil være mulighed for at bytte, og aftenen afsluttes med Martins auktion.
Dørene åbner kl. 18:30 og gæster er velkomne.

Dette indlæg blev udgivet i Auktioner, Foredrag.