Tryk her hvis du ikke ser denne mail korrekt

Læs bladet ved at trykke på det ovenfor. Tryk på dette ikon for at hente bladet:

Tryk på dette ikon for at læse bladet i fuld skærm: 

 

Kære Læsere

 

Hermed fremsendes Frimærkesamleren 2021 blad 5 i elektronisk form, find den her. Bladet kan også findes på www.frimaerkesamleren.dk.

 

Abonnenter modtager en samlet trykt udgave af Frimærkesamleren årgang 2021.

Frimærkesamleren kan downloades og udprintes i sin helhed, eller begrænset til de sider der interesserer den enkelte læser.

Vi måtte springe et år over i 2020 da coronaen lagde os ned, men nu er vi tilbage med  Frimærke Brev og Postkort Messe 2021 ! Glæd dig til igen at møde handlere, auktionshuse og udstillerne. Kom og få en god snak og udnyt muligheden for at købe nyt til din samling og at få din egen samling vurderet. 

Du har også mulighed for at vinde en præmie i form af et sorttryk af Czeslaw Slania fra Grønland, en Prins Henrik præsentationsmappe fra Færøerne eller nyere frimærker fra PostNord.

Der vil også være et børne tag selv bord og en tombola med fine gevinster.

Udstillingen i år præsenteres af specialgrupperne fra Frederiksberg Frimærke Forening, som viser eksempler fra deres spændende samlinger af historiske frimærker, postsager og andre specialiteter fra Tyskland, Frankrig, England og kolonier, Randstaterne, Nordatlanten, Danmark og Kongehuset. Kom og bliv inspireret! 

Der er gratis adgang. Vi åbner dørene lørdag kl. 11.00 og søndag kl. 10.00. Der er præmier til de første 200 fremmødte begge dage.

 

Læs mere om udstillingen i Frimærkesamleren eller i den vedhæftede information og kort over udstillingen.

Valby Hallen har gratis parkering og gode forbindelser med offentlig transport. 

For at passe bedst muligt på hinanden, kan man spritte eller vaske hænder af, inden man går ind i hallen. 

Vi glæder os til at se dig

Hilsen fra Redaktionen

For at ændre din tilmelding til nyhedsbrev, klik her.