Tryk her hvis du ikke ser denne mail korrekt

Læs bladet ved at trykke på det ovenfor. Tryk på dette ikon for at hente bladet:

Tryk på dette ikon for at læse bladet i fuld skærm: 

 

Kære Læsere

 

Hermed fremsendes Frimærkesamleren 2022 blad 1 i elektronisk form, find den her. Bladet kan også findes på www.frimaerkesamleren.dk.

 

Abonnenter modtager en samlet trykt udgave af Frimærkesamleren årgang 2022.

Frimærkesamleren kan downloades og udprintes i sin helhed, eller begrænset til de sider der interesserer den enkelte læser.

 

Årets første udgave af Frimærkesamleren er nu udgivet. 

Frimærkesamleren årbog 2021 er nu udsendt, og nogle ligger i klubben hvor de udleveres. 

Læs Frimærkesamleren på hjemmesiden, eller download filen så du kan have den liggende på din computer. Læs og søg også i gamle artikler på hjemmesiden.

For 2022 koster et abonnement på Frimærkesamlere i Danmark kr. 250,- og i udlandet kr. 300,- inkl. en årbog 2022 - frit leveret. Læst om andre fordele på hjemmesiden. 

Tak til annoncører i Frimærkesamleren, og på hjemmesiden under www.Frimaerkesamleren.dk og under fanen ”samleområder” hvor vi er i gang med at opbygge en vidensbank.

Vores hjemmeside benyttes langt mere end vi havde forventet, hvilket vi vil tilrette siderne efter i det kommende år, til glæde for både samlere og handlere.

Frimærkesamleren opfordrer alle abonnenter til at bidrage med større eller mindre indlæg i bladet, og især under ”temaet guldgraverne” er det muligt med meget korte indlæg.

Indbetaling fra Danmark: Hjælp bogholderiet ved at overføre betaling nu til konto 5023-1034765 eller mobilepay 20486412 oplys navn eller medlemsnummer.

Indbetalinger fra udland:

IBAN DK23 5023 0001 0347 65. SWIFT: JYBADKKK  SE nr. 14329730

 

Redaktionen ønsker alle en god start på det nye år uden restriktioner.

Hilsen fra Redaktionen

For at ændre din tilmelding til nyhedsbrev, klik her.