Tryk her hvis du ikke ser denne mail korrekt

Læs bladet ved at trykke på det ovenfor. Tryk på dette ikon for at hente bladet:

Tryk på dette ikon for at læse bladet i fuld skærm: 

 

Tidsskriftet Frimærkesamleren er blevet et digitalt gratisblad, med det formål at udbrede kendskabet til vores fælles hobby. Abonnenter har dog stadig nogle fordele, og bidrager samtidig til vores fælles projekt- at udbrede kendskabet til vores fantastiske hobby – og få flere glade samlere.

Der arbejdes ligeledes med hjemmesiden, hvor tidligere numre af Frimærkesamleren og en række artikler er tilgængelige. Vælg en artikel og bladet findes automatisk frem og der er slået op på den rigtige side.

Du kan selv gøre en indsats ved at sende Frimærkesamleren videre til dine samlevenner, og få dem til at hente bladet på hjemmesiden, eller tilmelde sig under ”nyhedsbrev”.

Hvert nummer af Frimærkesamleren vil blive fremstillet som tidligere, og årets udgaver trykt som en samlet ”årbog” 2021. Alle abonnenter vil modtage et eksemplar af denne, som en del af abonnementet.

Bladabonnenterne har også en mulighed for at få deres samleområde registreret på hjemmesiden www.frimærkesamleren.dk - under samleområder. Denne ”vidensbank” forventes udbygget kraftigt i den kommende tid, hvor også små indlæg under ”Guldgraverne” er meget velkomne.

Som abonnent er du også velkommen til at deltage i de oprettede specialgrupper, eller bidrage med at oprette nye indenfor dit eget interesseområde.

For at kunne tilbyde en bedre service er du også velkommen til at oplyse dine samle/interesseområder og evt. andre ønsker.

”Frimærker, Breve & Postkort messe 2021” forventes afholdt i Valby Hallen den 13. og 14. november.

På gensyn. 

 
 
For at ændre din tilmelding til nyhedsbrev, klik her.