Mandag aften 28. februar

28. februar mandag. FFF aftenklub holder møde på 3 sal, hvor der bliver mulighed for at bytte, mødes i specialgrupperne, England,  Nordatlanten og Randstaterne. Flemming Petersen, vil orientere om de nye lokaleforhold på VOC, og hvilke muligheder dette kan give os på sigt. Der vil blive mulighed for at se vores nye faste klublokale. Mangler du din Frimærkesamler Årbog 2021 vil denne blive udleveret. Mød frem og tak en mankoliste, dubletter og det gode humør med. Dørene åbnes kl. 18:45  og gæster er velkomne.  

Læs mere

21. februar FFF mandag aften møde

Mandagsklubben holder møde 21. februar, med bytte, foredrag mv. Lars Stokbæk vil “undervise” i brugen af den digitale udgave af vores Michel Katalog. Willy Schwaner  vil fortælle om Marokko. Willy har fået corona og  derfor meldt fra. Flemming Petersen vil i stedet for give et indblik i de grønlandske Pakke – Porto mærker, tilblivelse, forskelle og brugen af disse. Tag eget materiale med så, vi kan få en snak om dette interessante samleområde. Mødet starter kl. 19:30 og gæster er velkomne. Døren åbnes fra kl. 18:45

Læs mere

14. februar 2022 genåbning af mødeaktiviteter

Mandag aften den 14. februar mødes vi igen i aftenklubben. Vi har valgt at starte med et fællesmøde, med temaet medlemmernes aften. Mødestart kl. 18:30 Så hvis vi hver især tager noget med –  og fortæller og viser lidt frem. Der vil være tid til bytte og hyggelig samvær med kollegaer. Til trods for at restriktionerne nu er ophævet, opfordrer vi til lidt forsigtighed her i starten. Dørene åbnes kl. 18:30 og gæster er velkomne.

Læs mere

Nordia 2022 i Birkerød aflyst

I DFT nr. 6- 2021 oplyses at Nordia 2022 er blevet aflyst. De Nordiske lande afholder disse arrangementer på skift, og det er naturligvis beklageligt, at en aflysning i Danmark har været nødvendig.

Læs mere

Nyhedsområder

Aktuelle nyheder

2022 Corona aflysninger

NY… Aflysning af møder 2022 Corona situationen medfører at bestyrelsen udskyder åbningen til 21. februar, hvor vi så forventer at de programsatte møder og aktiviteter kan afvikles. Så en opfordring