6. Marts – Vores Fødselsdag

Det er 1. Mandag i Marts, og her fejrer vi i år vores 88. Fødselsdag. Det foregår som sædvanligt på 3. Sal, hvor vi plejer at mødes. Her følger vi traditionen og fejrer vores 25-, 30-, 40-, 50- og 60-års jubilarer. Aftenen rundes af med samvær og mulighed for at tippe en 13’er, hvor der plejer at være præmier til de med flest rigtige. Dørene åbnes kl. 18:45 og gæster bydes velkomne. Der vil være mulighed for køb af øl & vand, og der vil sikkert også være en kop kaffe og et stykke kage. Program for resten af foråret

Læs mere

27. Februar – Møde i specialgrupper, bytte og samvær

Da det er ved at være 4. mandag i februar mødes disse specialgrupper igen: England – 1. sal i vores mødelokale Nordatlanten – 3. sal, vi nærstuderer de første helark af pakkeporto mærkerne fra 1905 til 1937, og finder de større varianter mv. Randstaterne – 3. sal I øvrige er der på 3. sal Bytte & Samvær Dørene åbnes kl. 18:45. Gæster bydes velkomne. Der vil være mulighed for køb af øl & vand, og der vil sikkert også være en kop kaffe og et stykke kage. Program for resten af foråret kan ses under “Aktiviteter” -> “Mødeoversigt”.

Læs mere

20. Februar – Færøernes Første Automathæfte & Tysk Post i Serbien under 2. Verdenskrig

På vej mod 3. mandag i Februar, hvor vi fortsætter rækken af spændende og inspirerende foredrag. Efter afbud ændres lidt i aftenens program: Foredrag af Johnny Speich omkring “Tysk Post i Serbien under 2. Verdenskrig” Foredrag af Flemming Petersen omkring “Færøernes Første Automathæfte” Bytte Dørene åbnes kl. 18:45, gæster er velkomne og der bydes velkommen kl. 19:30. Der vil være mulighed for køb af øl & vand, og der er sikkert også en kop kaffe og et stykke kage. Program for resten af foråret kan ses under “Aktiviteter” -> “Mødeoversigt”.

Læs mere

13. Februar – Møde i specialgrupper, bytte og samvær

Det er 2. mandag i februar, og dermed mødes disse specialgrupper : Tyskland – 1. sal i vores mødelokale Stålstik – 3. sal Frankrig – 3. sal I øvrigt er der på 3. sal Bytte & Samvær Dørene åbnes kl. 18:45 og møder starter som sædvanligt kl. 19:30. Der vil være mulighed for køb af øl & vand, og der er sikkert også en kop kaffe og et stykke kage. Program for resten af foråret kan ses under “Aktiviteter” -> “Mødeoversigt”.

Læs mere

6. Februar – Danzig

Tiden løber hurtigt og det er snart 1. mandag i Februar, hvor vi fortsætter rækken af spændende og inspirerende foredrag: Foredrag af Tysklandsgruppen omkring “Danzig”. Bytte Dørene åbnes kl. 18:45, gæster er velkomne og der bydes velkommen kl. 19:30. Der vil være mulighed for køb af øl & vand, og der er sikkert også en kop kaffe og et stykke kage. Program for resten af foråret kan ses under “Aktiviteter” -> “Mødeoversigt”.

Læs mere

Nyhedsområder

Aktuelle nyheder

2022 Corona aflysninger

NY… Aflysning af møder 2022 Corona situationen medfører at bestyrelsen udskyder åbningen til 21. februar, hvor vi så forventer at de programsatte møder og aktiviteter kan afvikles. Så en opfordring