2. maj møde i FFF aftenklub

Mandag den 2. maj afholdes møde i aftenklubben. Den årlige klub konkurrence,  der har været afbrudt i 2 år pga. coronavirus, vil blive genoptaget. Tag dit færdige en rammes eksponat med, eller det du arbejder på. Herudover er alle velkomne med større og mindre indlæg, som vi plejer under medlemmernes aften. Dørene åbnes kl. 18:45 og gæster er velkomne.

Læs mere

Nyt indlæg under samleområder.

Bundesrepublik Deutschland. (Vesttyskland) Af/Flemming Petersen  Indledning I Danmark er der historisk set stor interesse for samle på ”Tyskland”. Et samleområde der placerer sig på en flot andenplads, kun overgået af interessen for at samle på danske frimærker. I efterkrigsårene købte mange danskere frimærker og kilovarer fra Tyskland, der selv stod midt i en økonomisk krise. Frimærker fra Bygningsserien, Notopfer og Berlinovertryk mf., med masser af afarter og varianter, endte i Danmark. Ill. nr. 1 Følg starten på samleområdet “Vesttyskland” i Frimærkesamleren og under samleområder.

Læs mere

25. april mandagsmøde

Mandag den 25. april afholdes aften møde hvor du kan møde repræsentanter fra specialgrupperne omkring England, Nordatlanten og Randstaterne.  På 3. sal vil der være mulighed for at mødes til bytte og samvær.  Fra Nordatlantgruppen vil Flemming Petersen fortælle om Thule området og korrekt brug af Thule mærkerne. Gæster er velkomne.   Døren åbnes kl. 18:30.

Læs mere

11. april Mandag aften møde

Mandag den  11. april mødes vi på 3. sal, hvor du kan mødes med repræsentanter fra Stålstil –  og Frankrig gruppen,  specialgruppen Tyskland holder møde på 1 sal. Tag mankoliste og noget bytte materiale med. Poul Høj tager imod materiale til auktion. Dørene åbnes kl. 18:45 og gæster er velkomne.

Læs mere

4. april afholdes årets Påskebanko

Mandag den 4. april afholdes årets julebanko, lidt forsinket. På 3. sal hos VOC, Gammel Jernbanevej 25, 2500 Valby. Der er elevator fra hovedtrappe og fra gård på bagsiden af huset. Vi spritter vore hænder af ved ankomst, så vi alle kan være trygge. “Påskebanko” for hele familien. 19:30 starter året banko spil, hvor der er tilmeldt 75 personer. Medbring billet til kaffe/the og brød, og for børn sodavand. Dørene åbnes kl. 18:30

Læs mere

28. marts FFF Generalforsamling

Mandag aften afholder FFF sin årlige generalforsamling på 3. sal i VOC lokalerne på Gl. Jernbanevej 25. Generalforsamlingen begynder kl. 19:30. Der serveres øl/vand, kaffe og brød. Pga. coronakrisen blev seneste generalforsamling afholdt i oktober 2021. Bestyrelsen ønsker også at høre medlemmernes ønsker til kommende aktiviteter, samt brug af vore nye mødelokale. Mød frem og blev en mere aktiv del af FFF . Dørene åbnes kl. 18:45.

Læs mere

Nyhedsområder

Aktuelle nyheder

2022 Corona aflysninger

NY… Aflysning af møder 2022 Corona situationen medfører at bestyrelsen udskyder åbningen til 21. februar, hvor vi så forventer at de programsatte møder og aktiviteter kan afvikles. Så en opfordring