Mandag 5. oktober Dag & Aftenklub

Mandag den 5. oktober FFF Dag & Aftenklub
Dagklubben fra kl. 13:00 – 15:00
Nyd Steinar´s kaffe og hjemmebag.
Pluk i indleverede samlinger, før disse sælges på storauktionen.
Bytte og hyggeligt samvær.

Aftenklub med foredrag:

Dørene åbnes kl. 18:30.
Der vil være mulighed for at bytte, og aftenen afsluttes med auktion.
Martin Christiansen holder foredrag, og medbringer en del fra sin store luftpostsamling med titlen, Luftpost mellem Europa og Asien i mellemkrigsårene. Han fortæller bl.a. om, hvordan det store behov for regelmæssig passager- og luftpostforbindelse mellem Europa og Asien blev dækket i takt med udviklingen af langdistance fly, og den voldsomme konkurrence mellem de “gamle” kolonimagter England, Frankrig og Holland, så der var en fuldt udviklet lufttrafik ved udbruddet af 2. verdenskrig.
Gæster er velkomne. 

Dette indlæg blev udgivet i Generelt.