Frimærke,Brev & Postkort messe 2017

Frimærke, Brev & Postkort messe 2017.

Sólrun & Lars Løkke Rasmussen var gæster på messen, og billedet er taget ved Post Greenlands stand.        ´Royal Press Photo/Chris Christophersen´.


Frimærke, Brev & Postkort messe 2017 blev afholdt i nye omgivelser på Scandic Copenhagen Vester Søgade 6 1601 København V.
Afviklingen af messe/udstilling forløb pænt med et flot antal gæster, og et rimeligt salg når det det tages i betragtning at Nordia i Vejle var afholdt 14 dage før og der blev afviklet 2 andre DFF arrangementer samme weekend.
Der blev vist en række propaganda samlinger, med mest vægt på en seperat Dansk Vestindien udstilling, hvor 8 DVI samlere viste det bedste fra deres samlinger, i montre, på væghængte postere samt i udstillings rammer.
Noget usædvanligt var der begge dage kø ved børne tag/selv bordet.
Vores annoncering  for messen var via øget annoncering i lokalbladene i København også rettet mod nye samlere, hvilket gav flere medlemmer til FFF samt større salg og nye abonnenter til standholderne med disse produkter. Et af postvæsnerne oplyste at de havde et meget flot salg og fik mange nye “faste” abonnenter.
En stor tak til alle der har bidraget  til et vellykket arrangement.
Arrangørerne ser nu på muligheden for, på dette sted,  at fastholde og udbygge den årlige frimærkemesse/udstilling, til gavn og glæde for vores fælles hobby.

Dette indlæg blev udgivet i Generelt.