Nye oplysninger under samleområder

Samleområderne udbygges løbende med ny viden, som den opmærksomme samler kan få glæde af.

  1.  Et afsnit om Bornholms posthistorie er påbegyndt.
  2. Nyt under Nordatlanten-Grønland omkring Amerikanerudgaven med overtryk.
  3. Vesttyskland fra 1949. De fleste frimærker på forsendelserne er ikke med i dit fortryks album. Læs hvorfor…

Serie 84 D kort nr. 37 

4. Nye spændende postkort og serier fra Grønland. Bl.a: 40 postkort fra ekspeditioner til Grønland i 1909. I 1909 var den schweiziske Geolog dr. Arnold Heim leder af en grønlandsekspedition til Umanak området i Nordvestgrønland. Sidste del af ekspeditionen blev udført sammen med landsmanden geofysiker og meteorolog Alfred de Guervain, der ligeledes foretog undersøgelser i området. Arbejdet var en fortsættelse af den tyske dr. Erich v. Drygalskis ekspedition fra årene 1891-93 ……Læs mere her:   under årstal 1909

Dette indlæg blev udgivet i Nordatlantgruppen, Postkortsamleren.