8. Maj – Afslutning med Auktion & Spisning

Vi kan snart holde afslutning på sæsonens aftenmøder. Det foregår 2. mandag i maj, hvor programmet står på:

  • Auktion – Auktionsliste foreligger endnu ikke, men vil komme på forsiden af foreningens hjemmeside samt under      Aktiviteter -> Auktioner/køb/salg
  • Spisning – Uspecificeret smørrebrød til kr. 29,- / stk. kan indtil 1. maj bestilles og betales hos Hans Henrik eller en anden fra bestyrelsen på kommende klubaftener, alternativt bestilles ved at sende en mail til hanshh@post.tele.dk.
    Te, kaffe, øl & vand findes i klubben som sædvanligt.

Dørene åbnes kl. 18:00 for gennemsyn af auktionslot og Auktion starter kl. 19:30.

Der arbejdes på et program for efterårets program, som vil kunne ses her      Aktiviteter -> Mødeoversigt. Er du interesseret i at holde et eller flere foredrag, så ret henvendelse til Poul eller en anden fra bestyrelsen. Et foredrag kan enten være et der kan fylde en hel aften, men kan ligeledes være et kort foredrag på f.eks. 10 eller 15 minutter, som kan slås sammen med 1 eller 2 andre korte foredrag. Har du forslag til et emne, du gerne vil høre lidt om, så ret ligeledes henvendelse, så kan det være vi kan finde en der vil holde et foredrag om emnet.

Foreningen ønsker alle en rigtig god sommer og vi ser frem til at mødes igen til efteråret til et nyt spændende program.

Dette indlæg blev udgivet i Generelt.