Postkort

Der er mange postkortsamlere blandt Frimærkesamlerens læsere, og det har været naturligt at udvide dette stofområde igennem de senere år.

Her vises et par eksempler fra en postkortsamling, men har du selv nogle få kort liggende du ønskers vist på denne side eller i Frimærkesamleren, er du velkommen til at sende en skanning af kortet sammen med en kort beskrivelse til redaktionen@frimærkesamleren.dk.

Scan3_crop

  • Postkort er meget interessante for hjemstavns samlere, da mange motiver i dag kun er gemt på postkort. Her ses Hotel Hasle da det i sin tid lå centralt placeret på Hasle torv.

Scan4_crop

  • Hasle Badehotel dengang pension inkl. værelse kostede 5 kr. og 50 øre. Hotellet havde telefonnummer 65. Enkelte ruiner vidner stadig om hvor hotellet har ligget.

Scan5_crop

  • Badelivet ved Hasle Badehotel, med et motiv taget under en svag vestenvind, hvor de badende kunne leje med bølgerne. Blev vinden kraftigere og bølgerne højere blev der dannet understrøm og revler, der har medført flere ulykker med tab af liv på dette sted.

Scan2_crop

  •  En brostensbelagt Storegade i Hasle omkring år 1900, med postvognen med 2 heste foran posthuset. Posthuset er nu en meget velrenommeret genbrugsbutik.
Indlæg

januar 15, 2015 af Flemming Petersen
Udgivet i: Frimærkesamleren,Generelt,Postkortsamleren
Læs om danske frimærkeklubbers udstillinger i 1973. Læs om Sæson-, udflugts- og feriesteder nord for København fra 1800 tallet. Liste over storauktionen der afholdes lørdag den 7. februar. Perfinbillederne ØK og EAC. 1. verdenskrig 100 år. 6. del. Online kataloger. … Læs mere

oktober 31, 2014 af Flemming Petersen
Udgivet i: Frimærkesamleren,Nordatlantgruppen,Postkortsamleren,Udstillinger,Variantsamleren
FFF,s bestyrelse håber at se jer til Frimærkemessen i weekenden den 8/9 november, og håber vore medlemmer i stort tal bakker op om vores arrangement. Politiets Frimærke – og Møntklub har en jubilæumsudstilling. Få en rundvisning i frimærkerne under 1. … Læs mere

juni 24, 2013 af Flemming Petersen
Udgivet i: Frimærke, Brev & Postkort Messe,Nordatlantgruppen,Postkortsamleren,Udstillinger,Variantsamleren
Frimærke, Brev & Postkort Messe 2013. København er igen hjemsted for en stor frimærkemesse. Afholdes den 4. og 5. oktober 2013. (fredag og lørdag) Messen afholdes på Hotel Radisson Blu, Falkoner Allé 7-9 på Frederiksberg. Tæt på parkeringshus, busholdepladser samt … Læs mere