Frimærke, Brev & Postkort Messe 2013

 
Seneste nyheder vedr. messen den 4-5 oktober 2013.

  • Postiljonen afholder eftersyn på en ”del” af deres kommende auktion.
  • Handlere kommer med en del nyt materiale til messen.
  • Postvæserne fra Danmark, Sverige, Færøerne og Grønland deltager.
  • POST Greenland vil i forbindelse med ”Frimærke, Brev & Postkort Messe 2013”  markere sit 75 års jubilæum, ved samtidig at udgive et jubilæums miniark. Ligeledes, for at markere de 75 år, har POST Greenland foretaget en særfremstilling, i et begrænset oplag, der vil være en kærkommen overraskelse for deres mange trofaste samlere af grønlandske frimærker.
  • Frimærkesamleren vil blive uddelt til alle gæster, fra informationstanden på 2. sal. Bladet vil indeholde alle standholderes navne, samt en oversigt over standplaceringer på de enkelte etager.
  • Der vil blive vist en række samlinger, hvor tilmeldingen endnu ikke er afsluttet, dette kan ses på hjemmesiden www.3fff.dk
  • Der vil blive arrangeret noget for børn og unge.
  • Der vil blive vist nogle prototyper på nye udstillingsrammer, der vil blive fremstillet i Danmark. Rammerne er nemme at opstille og montere samlinger i, og tidsforbruget til dette forventes reduceret med ca. 80%. Rammemålene er tilpasset de lidt bredere Safe og Lindner blade mv. ,og magnet striber sidder på rammerne forberedt for A4 plancher, men kan flyttes eller fjernes efter behov. Rammerne giver mange nye muligheder for opstilling, hvilket forventes at blive til stor glæde for udstillere og publikum.
  • Følgende har foreløbig givet tilsagn om et økonomisk bidrag til de nye rammer: Post Greenland, Danmarks Frimærke Handlerforening, Frederiksberg Frimærke Forening, Frimærkesamleren samt Frimærke, Brev & Postkort messe 2013.
Dette indlæg blev udgivet i Frimærke, Brev & Postkort Messe, Nordatlantgruppen, Udstillinger.