Frimærke, brev & Postkort Messer

DFH logo
           FFFlogo
 
 
               Frimærke, brev & Postkort messe 2015-16
 Nyhedsbrev
Efter en afsluttet Frimærke, Brev & Postkort Messe 2014, der bød på pæn en generel fremgang i besøgstal og i omsætning blandt de deltagende handlere og postvæsner, ser vi nu fremad.
I oktober 2013 var de deltagende standholdere enige i, at det var nødvendigt at afholde en fast årlig Messe i Danmark, samt at tidspunktet skulle være weekenden, som tidligere, den første uge i november.
Efterfølgende er der planlagt en jubilæums udstilling i Birkerød ››Tak16‹‹ samme dage Messen skulle afholdes.
Efter ønske fra TAK16, om ikke at afholde 2 arrangementer samtidig, har vi undtagelsesvis forsøgt at flytte Messen for at undgå et sammenfald. Vi har kontaktet en række standholdere og postvæsner og fået  tilbagemeldinger om, at messen skal afholdes i november, gerne med 14 dages afstand til andre større arrangementer.
Arrangementer:
I 2015 er datoerne nu fastlagt til den 14/15 november, 14 dage efter Nordia i Sverige.
I 2016 fastholdes tidligere udmeldte datoer den 5/6 november, samtidig med TAK16.
Det er vores opfattelse, at en koordinering og synligørelse af begge arrangementer vil styrke interessen for vores hobby i en situation, der er langt bedre end for få år tilbage, uden nogen messe og med udstillingsaktiviteter på et meget lavere niveau.
FFF har flyttet sin planlagte 80 års jubilæums udstilling til ››Frimærke, Brev & Postkort Messe 2015‹‹ , hvor også udstillere fra SFK klubber får mulighed for at deltage.
På ››Brev & Postkort‹‹ byttedagen den 22. marts 2015 vil Dansk Postkortsamler Klub sammen med FFF i stedet arrangere en postkort udstilling.
På  ‹‹Frimærke, Brev og Postkort Messe 2016‹‹ vil Færøernes Postvæsen markere sit 40 års jubilæum med en udstilling.
Det er besluttet, at der fremover skal være gratis adgang til kommende messer.
Vi forventer at standpriserne i 2016 vil blive koordineret med TAK16.
Arrangements udvalget.

Dette indlæg blev udgivet i Generelt.