Korte sommernyheder

Aftenklubben  planlægger opstart igen fra 7. september.
Dagklubben planlægger opstart i august md. med overholdelse af gældende corona retningslinjer.
Nordia i Sverige er udskudt til december måned
5. oktober forventes FFF,s udskudte generalforsamling at blive afholdt.
Det Islandske postvæsen stopper med udgivelse af nye frimærker ved årets udgang.
Nyt AFA Danmark udkommer 4. september, og kan allerede nu bestilles til levering på udgivelsesdagen.
Kataloget indeholder flere nyheder, og en tilpasning af priser der mere afspejler efterspørgslen, hvor 30-40 år gamle frimærker må vige prismæssigt i forhold til nyere mærker i mindre oplag. Handlere og samlere køber ikke længere til lager i samme omfang som tidligere, så selv en mindre stigning i efterspørgslen vil kunne skabe mangelsituationer.
Frimærke, Brev & Postkort Messe 2020 forventes afholdt planmæssigt den 14. oh 15 november. Savner er udstilingssamling med alle Dr. Margrethe frimærkerne fra div. postvæsner?  Udstillingsudvalget hjælper gerne med opsætningen?

Dette indlæg blev udgivet i Generelt.