Nytårshilsen

Vi ønsker alle vores medlemmer et rigtigt Godt Nytår!

Vi håber, at vi i 2021 vil kunne genoptage de fysiske møder og klubaktiviteter. Datoen for genoptagelse af møderne afventer nye retningslinjer fra sundhedsmyndighederne. Senest er nedlukningen fortsat til den 28. februar med risiko for, at den kan vare endnu længere.

I den forbindelse forbereder vi os på at kunne fungere på internettet med programmerne Teams eller Zoom, som under corona-krisen i stort omfang er blevet anvendt til virtuelle møder og foredrag via nettet.

Vi er løbende i gang med at forny og forbedre vores hjemmesiden, herunder at få mere fagligt indhold på siden. Gode ideer modtages gerne, og samleområderne opfordres til at forberede/indsende tekst og illustrationer til deres egen side.

Imens kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev via hjemmesiden, hvis du ikke allerede modtager det.

På gensyn i det nye år!
Bestyrelsen

Dette indlæg blev udgivet i Ingen kategori.