Vinterhilsen-status

Det bliver ikke helt den marts måned, vi havde drømt om. Selv om der er blevet åbnet for en del aktiviteter fra den 1. marts, gælder det desværre ikke større forsamlinger indendørs, og der er derfor fortsat lukket ned for vores fysiske mødeaktiviteter.

Men vi går jo mod lysere tider, trods alt, og med den voksne alder, de fleste af medlemmerne har, kan de se frem til at blive vaccineret mod Covid-19 inden længe.

Glæd jer til, at Frimærkesamleren udkommer digitalt sidst i uge 8. Husk at oplyse din mailadresse, eller registrerer dig på hjemmesiden under Nyhedsbrev.

Bestyrelsen forventer, at vi vil kunne åbne for mødeaktiviteter igen fra april/maj måned. Der vil så i givet fald blive arrangeret møde- og bytteaktiviteter i løbet af sommeren. Plejer du at betale dit kontingent i klubben, kan du vente med at betale, til vi mødes igen.

Generalforsamlingen udskydes, til vi kan mødes igen.

Det er en fast tradition på foreningens fødselsdag, at vi markerer vores 25-40 og 50 års jubilarer. Det vil ikke ske fysisk denne gang, men vi samler op, og vil så indkalde to årgange af jubilarer i 2022.

Dagklubbens mødelokale har fået en tiltrængt istandsættelse under nedlukningen, og vi vil få bedre mulighed for at kunne benytte flere lokaler samtidig.

Hjemmesiden vil blive ændret og udbygget i den kommende tid, og målet er at opbygge en vidensbank omkring de samleområder, som vores medlemmer ønsker.

Specialgrupperne arbejder på at lægge stof ind under afsnittet Samleområder, og hvis du ønsker at deltage, hører de gerne nærmere.

Lars Stokbæk hjælper nu i starten specialgrupperne med at opdatere hjemmesiden under samleområder.

Guldgraveren, der er den artikelserie i Frimærkesamleren om de særlige fund, du gerne vil dele med dine kolleger, kan sagtens bruge flere indlæg. En enkelt illustration og nogle få linjers tekst – så er du i gang. Læs mere om ideen under Samleområder her på hjemmesiden.

På snarligt gensyn!

Bestyrelsen

Dette indlæg blev udgivet i Ingen kategori.