Foråret og Frimærkesamleren er på vej

Endelig går det mod lysere tider! Med en genåbning af Danmark på vej og en ditto for vores klublokaler hos VOC i Valby, som i begrænset omfang forventes at slå dørene op for os igen fra den 6. maj. Møderne vil komme til at foregå efter coronareglerne, og mod forevisning af coronapas eller en frisk test.

Som tidligere nævnt vil bestyrelsen vende tilbage med et par mødeaftener i maj og eller juni måned. Vi håber, at mange vil møde op efter den lange nedlukning, og vi glæder os til få gang i klublivet igen.

Aflysning af forårssæsonen har medført, at en række foredrag ikke er blevet afholdt. Foredragsholderne vil blive kontaktet for nye datoer i den kommende sæson. Hvis der er medlemmer eller andre med interessante emner til et foredrag, så kontakt endelig Poul Høj, så vi kan få foredraget sat på skemaet. Som et lille hint ville det være oplagt, at deltagere fra specialgrupperne også præsenterer noget fra deres interesseområder.

For at sikre, at den nyeste viden bliver til glæde for flest mulige samlere fra både ind og udland, er der ved at blive etableret et videnforum på hjemmesiden under ”Samleområder”. Her vil flere artikler fra Frimærkesamleren blive lagt ud, og løbende ajourført. Frimærkesamlerens normale regler for copyright er også gældende for disse sider. Siderne vil blive opbygget og vedligeholdt i samarbejde med specialgrupperne under FFF og Frimærkesamlerens abonnenter.

Planlægningen af den kommende ”Frimærke, Brev & Postkort messe 2021” er i gang, og den forventes afholdt den 13. og 14. november. Temaet for udstillingsaktiviteterne planlægges i år sammen med FFF og de enkelte specialgrupper, der vil få mulighed for at promovere deres eget samleområde.

Velkommen tilbage! Vi håber at se rigtig mange af jer til de kommende møder.

Dette indlæg blev udgivet i Frimærkesamleren.