Frimærkesamleren 2021 blad nr. 3

Frimærkesamleren fra årgang 2021 udgives som et gratis elektronisk tidsskrift, samt i bogform som en trykt 2021 udgave. Denne udgave leveres frit til alle abonnenter af Frimærkesamleren.

Frimærkesamleren kan downloades og udprintes i sin helhed, eller begrænset til de sider der interesserer den enkelte læser.

Frimærkesamleren vil benytte lejligheden til at byde alle nye læsere i ind og udland velkommen, og håber vi i fællesskab kan forsætte med at udbrede vores fantastiske hobby til en bredere samlerkreds.

For at sikre, at den nyeste viden bliver til glæde for flest mulige samlere fra både ind og udland, er der ved at blive etableret et viden forum på hjemmesiden under ”samleområder”. Her vil flere artikler fra Frimærkesamleren blive lagt ud og løbende ajourført. Frimærkesamlerens normale regler for ”copyright” er også gældende for disse sider. Siderne opbygges og vedligeholdes i samarbejde med specialgrupperne under FFF og Frimærkesamlerens abonnenter.

Planlægningen af den kommende ”Frimærke, Brev & Postkort messe 2021” er i gang og forventes afholdt den 13. og 14. november. Temaet for udstillingsaktiviteterne planlægges i år sammen med FFF – og de enkelte specialgrupper der får mulighed for at promovere deres eget samleområde.

Dette indlæg blev udgivet i Frimærkesamleren.