England

Englandsgruppen

I Englandsgruppen favner vi bredt. Vi samler både England, kolonier, områder, besættelser og Commonwealth lande. Det bliver til lidt over 150 lande / områder. Nogle samler bredt, andre er specialister. Der er både plads til nybegyndere og udstillere.

Englandsgruppen har eksisteret i 1½ år, men har på det seneste, som al anden aktivitet, været ramt af Corona begrænsninger. På de mødeaftener vi haft indtil videre, har vi hørt om klassisk Indien og Sydafrika, kamelryttere fra Sudan, klassisk England, Ghana og Guldkysten. Vi har desuden quizzet om vores viden på Engelske kolonier.

Af emner vi har i pipeline, glæder vi os til at høre om ”En sørejse gennem engelske kolonier, fra Gibraltar til Hongkong omkring år 1900”, søheste på engelske og andre frimærker, samt tjenestemærker fra kolonierne.

Nye medlemmer er velkomne i Englands-gruppen. Når Corona tillader, mødes vi den 4. mandag i måneden kl. 19.00 i VOC’s lokaler på Gl. Jernbanevej 25, 2. sal, 2500 Valby (der er elevator). Se venligst www.3FFF.dk for opdateringer.

Vi har en mailliste der rundsender relevante oplysninger om Englandsgruppen. Skriv venligst til gerstrup@email.dk for at komme på mail listen.

Vi har desuden en Facebook gruppe ”Englands samlerne & kolonier” der er åben for medlemmerne.

Vi har adgang til at synliggøre vores samleområde over for en bredere kreds igennem Frimærkesamleren og under samleområder på denne hjemmeside. 

 


Englandsgruppen åbn fil.

Indlæg