Tyskland

Mødeplan foråret 2021

FFF Tysklands gruppe

Mandag den 11. januar 2021 forventer vi at kunne genoptage vores mødeaktivitet. 

 

Fra 2020

Der var ikke programsat noget emne, men Keld Sørensen havde medtaget 2 rammer postkort, taget af den tyske hoffotograf Alfred Kühlewindt. Han var hoffotograf for kejser Wilhelm og som del af jobbet tog han også billeder af det tyske militær før, under og efter 1. verdenskrig. Udover at præsentere de flotte postkort fortalte Keld om personer, som havde indvirkning på 1. verdenskrig.  

Mødet mandag den 12. oktober vil omhandle ”Det tabte Tyskland”. Ole Riis vil vise og uddybe sin artikel om emnet, som omhandler Øst- og Vestpreussen.

Frederik Gejl-Hansenvil på mødet mandag den 9. november fortæller og præsentere forsendelser om ”Frivillige (minus danske) i Værnemagten og SS.

Møderne foregår under hensyntagen til sundhedsmyndighederne retningslinjer samt kravene fra VOC. Herudover har vi aftalt med foredragsholderne, at de kan aflyse hvis de er utrygge med sundhedssituationen. 

Vi mødes fortsat klokken 19,00 i VOC Gl. Jernbanevej 25 2500 Valby, på I sal i kantine området. Gæster er altid velkomne.

Hvis der er et tysk emne, som ønskes drøftet eller selv præsentere et emne i foråret, så kontakt schwaner.willy@gmail.com

Hvis du er på facebook så gå ind og bliv medlem af ”Tysklands samlerne”. Siden varetages af Leif Ørndorf fra vores gruppe.